Tøj fra LUXZUZ // ONE TWO er skabt på nordiske traditioner, og hver kollektion hviler på en dyb forankring til den klassiske skandinaviske renhed.

Den enkle elegance smyger sig gennem syninger og sømme, men optager aldrig mere plads, end at der altid efterlades rum til det cool og det rå, den sofistikerede boheme og de feminine anstrøg.

LUXZUZ // ONE TWO sigter efter et stærkt og ukompliceret udtryk og søger efter inspiration i naturen, hvor mønstre og metervarer til kjoler og bluser findes i de farver og strukturer, vi omgiver os med i den danske natur.

Målet er at skabe mode, som er brugbart igen og igen. Og design filosofien hos LUXZUZ // ONE TWO kræver, at en nederdel fra forrige kollektion skal kunne mixes og matches med en T-shirt fra den nyeste kollektion.

LUXZUZ // ONE TWO udvikler deres kollektioner på et etisk og forsvarligt grundlag, og uanset om de udvikler designs eller nye produktionsmetoder, så mener de, at det skal gøres rigtigt. Og de mener tilmed, at de kan gøre det uden at gå på kompromis med tøjets egenskaber og høje standarder.

Deres styles kommer typisk fra str XS-XXL (34-46)