Marta Du Chateau er et mærke til “kvinden uden alder", hvorfor du uanset alder kan finde tøj, der matcher din stil og dine behov.

Marta Du Chateau er, trods sit fransk navn, et dansk mærke, der blev skabt med en vision om at skabe et fedt og hurtigt omsætteligt sortiment, så der hele tiden blev plads til nyt og altid i et prisleje hvor alle kan være med. Inspirationen bag Marta Du Chateau's tøj kommer fra det franske og italienske modebillede


Marta Du Chateau udgiver hele tiden nye kollektioner, netop fordi moden hele tiden fornyer sig og her er Marta Du Chateau rigtig god til at være med og ramme de rigtige trends der netop nu spiller en stor rolle. Her er både plads til det feminine look, boheme, eller det mere rå look. 


Marta Du Chateau's valg af producent, gør også at de kan være med til at skabe succesfulde kollektioner sæson efter sæson.


Størrelserne hedder typisk: S/M, L/XL & ONE SIZE


Selvom man ofte godt ved hvilken størrelse man er, kan der være stor forskel på størrelserne fra deres forskellige designs. Det er derfor ikke muligt at lave en generel guide der passer på alle deres designs.